Home Місто Житомирські ульстрас провели акцію солідарності з поляками та білорусами. ФОТО та ВІДЕО

Житомирські ульстрас провели акцію солідарності з поляками та білорусами. ФОТО та ВІДЕО

107

 

Біля пам’ятника Т.Г.Шевченка в Житомирі 9 лютого об 11.00   відбулась громадська акція солідарності "Слов’янська єдність".

Правий рух Житомира  таким чином  заявив  позицію солідарності громадському супротиву Антинародному режиму, що панує сьогодні не тільки в нашій країні, але й в Росії та Білорусі.

Зокрема мова йшла про фанатів ФК "БАТЕ" (Білорусь), які за підтримку боротьби українського народу сьогодні зазнають утисків з боку режиму та російських громадських організацій та рухів, що так чи інакше висловили свою підтримку народу України.

Під час акції було висловлено слова подяки  польським побратимам, які не дивлячись на історичні розбіжності між нашими народами, зайняли тверду позицію будь що допомогти нам у нашій боротьбі.

Організатори акції прагнули донести до широкого загалу, в супереч офіційній ідеології правлячих кримінальних антинародних режимів, одну просту річ: «Ми, слов’яни – один народ. І кожен повинен зрозуміти, що наша велич – єдність, а наша ціль – свобода»

В даній акції приймали участь такі організації: ЖМГО "Патріот України", ЖМГО Сокіл, Правий Сектор (Житомир), УНА-УНСО та "White ZT Family" Ultras PoliSSya. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here