Home Місто «Житомиргаз» нагадує: показання лічильника потрібно передати з 1 по 5 листопада

«Житомиргаз» нагадує: показання лічильника потрібно передати з 1 по 5 листопада

288

Відповідно до Кодексу газорозподільних систем, споживачам газу необхідно зафіксувати показання газового лічильника станом на 1-ше число і передати газорозподільній компанії дані в період із 1-го по 5-те число місяця, наступного за розрахунковим.

Розрахунковим періодом за спожитий газ визначено календарний місяць, щоб по кожному домогосподарству зафіксувати фактичні обсяги споживання природного газу і коректно сформувати нарахування в квитанціях.  Газорозподільній компанії потрібно щомісячно отримувати дані побутових лічильників. Споживачам, які не передадуть показання до 6-го числа, обсяг споживання визначатиметься на рівні планового місячного об’єму на відповідний період, що розраховується виходячи з профілю споживача.

Незалежно від того, хто є вашим постачальником газу, НАК «Нафтогаз України» чи будь-яка інша компанія, показання лічильника необхідно, як і раніше,  передавати Оператору ГРМ – АТ «Житомиргаз».

Передати показники можна за допомогою:

Нагадуємо, оплата ж послуг розподілу газу здійснюється до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто до 20 листопада за листопад. Рівними платежами щомісяця за реквізитами АТ «Житомиргаз» і сплачувати так само можна за допомогою онлайн-ресурсів, про які згадано вище. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here