Home Місто Житомирський виконком затвердив нову автобусну мережу. Деталі

Житомирський виконком затвердив нову автобусну мережу. Деталі

916

У Житомирі відбувся конкурс по визначенню перевізника по автобусних маршрутах. Нова автобусна мережа в місті запрацює вде із 2 жовтня.

Відповідне рішення прийняли на засідання виконкому у п’ятницю, 1 жовтня.

Згадно нової мережі, 13 перевізників працюватимуть на 21 маршруті. Конкурсна комісія вирішила заключити з деякими перевізниками договір на 1 рік, з деякими на 3. Комунальне підприємство ТТУ отримало договір на 5 років.

Як зазначив начальник управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний, відповідно до транспортного законодавства, рішення конкурсного комітету повинно затвердитися організатором, тобто – виконавчим комітетом:

«Було підготовлено відповідне рішення виконкому про введення в дію рішення конкурсного комітету. Ще раз по рішенню: 11 маршрутів відповідно конкурсного комітету з перевізниками – договір на 1 рік. 9 маршрутів (№3, 4, 10, 27, 25, 25А, 7, 30 та 58) – це маршрути з якими договір буде заключено на 3 роки. Єдиний договір на 5 років – №23».

Також він додав, що уже завтра, 2 жовтня, по місту працюватиме нова автобусна мережа:

«Завтра (2 жовтня, – авт.) у нас відбудуться зміни до автобусної мережі. Крім того, що від завтра маршрут №3 та 4 буде обслуговувати маршрут №23 – ТТУ, також готується договір на обслуговування маршруту №55 цим перевізником».

Як зазначається, протягом тижня перевізники повинні підключити свої маршрути до системи диспетчеризації.

«У нас крім основних вимог є і додаткові: це диспетчеризація, всі повністю автобуси повинні бути обладнані автоматичною системою оплати проїзду та інші прописані умови. Пропоную підтримати дане рішення», – додає заступник міського голови Олександр Шевчук.

Члени виконавчого комітету одноголосно проголосували «за».

Нагадаємо, тролейбус на Мальованку курсуватиме під номером 9.

Читайте також: Які умови мають виконати перевізники

Перелік перевізників, які обслуговуватимуть маршрути

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here