Home Місто Житомирян закликають зробити запас води та економити тепло

Житомирян закликають зробити запас води та економити тепло

423

Мер Сергій Сухомлин закликав житомирян зробити запас води та економити тепло. Адже якою буде ситуація надалі – не відомо.

Сухомлин у вечірньому відеозверненні 15 листопада повідомив, що електроенергію починають подавати на місто, насамперед – для забезпечення роботи критичної інфраструктури. Зокрема, відновили подачу електроенергії на І та ІІ підйоми водоканалу, тому очікується відновлення водопостачання.

Наразі можуть працювати 35% котелень міста. Мер зазначив, що може бути ситуація, коли доведеться чергувати підключення котелень – тому житомирян просять не відкривати вікна та економити тепло.

«Потрохи подається електроенергія на місто Житомир.

Це дуже малі об’єми електроенергії для того, щоб забезпечити роботу критичної інфраструктури й де можливо – житловий сектор.

Вже є подача електроенергії на І і ІІ підйом водоканалу. Тому починаємо подавати тиск на місто і вода має з‘явитися. 

Ми не знаємо, що буде вночі, що буде завтра. Тому прохання – набрати запаси води. 

Приблизно 35% котелень міста працюють, тепло подається на місто.

Сьогодні на вечір ми збільшуємо температурний режим, щоб більше прогріти, бо може бути така ситуація, коли нам потрібно буде відключати ці котельні і підключати інші райони. Прохання – не відкривати вікна та економити тепло. 

Електротранспорт, зрозуміло, завтра працювати не буде», – зазначив Сухомлин.

Нагадаємо, 15 листопада росіяни завдали 2 ракетні удари по критичній інфраструктури міста. Загалом цього дня відбулася найбільш масована атака – росія випустила 100 ракет.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here