Home Місто Житомиряни шукають кавалера для дівчини в капелюсі

Житомиряни шукають кавалера для дівчини в капелюсі

867

Нещодавно на Малікова з’явилася нова фігура – дівчина в капелюсі. Тепер житомиряни шукають їй пару. Про це у групі “Мікрорайон Малікова” написав міський депутат Валерій Онопрієнко

Шановні сусіди! Можливо, поміркуємо над парою для нашої скульптури і замовимо їй юнака? Які будуть побажання та ідеї з цього приводу?“.

Коментарі під постом житомиряни писали різні: хтось підтримував ініціативу і ділився пропозиціями, а хтось, навпаки, хотів залишити скульптуру одну.

Скажімо, Valentin Ozhgо запропонував у пару скрипаля, художника чи графа-залицяльника:

Просто юнак сюди не впишеться, оскільки ця юна особа зосереджено читає книжку й на вулиці не знайомиться, але якщо це графський парк, то скрипаль, художник чи навіть підстаркуватий сусід у статусі графа-залицяльника , котрий хоче взяти юну панянку в дружини, може бути“.

Галина Шевчук ідею з парою не підтримала, а запропонувала поставити зверху парасольку, котра зависла над нею, а за руку нехай тримає кожен хто забажає: 

Може над нею зробити велику парасольку, яка наче зависла, а за ручку може тримати кожен реальний, живий співбесідник. Це наче поєднання живого духу і скульптури…“.

Нагадаємо, у Житомирі встановили нову фігуру – дівчина в капелюсі. ФОТО.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here