Home Місто Житомиряни у соцмережах обурюються якістю транспорту та тарифами на проїзд

Житомиряни у соцмережах обурюються якістю транспорту та тарифами на проїзд

4210

Іржа навколо вікон, обдерті крісла, брудні чохли на сидіннях, електропроводка приклеєна скотчем до стелі, а в негоду навіть дощ чи сніг – це умови перевезень у громадському транспорті Житомира, чим обурюються в соцмережах містяни.

У коментарях Першому житомирському люди зазначають, що невдоволені підняттям вартості проїзду без поліпшення сервісу. При тому, що влада постійно обіцяє: спочатку «покращать» умови, потім – піднімуть тариф. У реальності  лише друге.

Про «страшний» салон у маршрутці №26 зазначає житомирянин Юрій:

«За що 10 гривень? Умови зовсім цьому не відповідають: чохли на сидіннях брудні, затерті, аж блищать, електропроводка в салоні маршрутки приклеєна скотчем до стелі, на поручнях обдерта фарба, а шторами прикривають іржу навколо вікон, стеля вигнута хвилями. Як раз в розпал пандемії і водій без маски».

У коментарях на Фейсбук Світлана Гончаренко, скаржиться на «убогий» стан маршруток №№ 8, 19, 18, 147, 3, 11, 1, 26:

«Більша частина пошарпаних маршруток так і залишилися. Для чого це підвищення цін: щоб зарплати водіям підіймати чи, може, в кишені перевізникам треба більш напхати? Звичайна людина вже практично не може оплачувати проїзд в транспорті за такими цінами. Ви, мабуть, не їздили на маршруті №8, 18, 19, 147, 3, 11, 1, 26  – це старі маршрутки в убогому стані».

Житомиряни наголошують: ціни у тролейбусах та маршрутках зрівняли (при оплаті карткою – 8 грн, – ред.) на користь приватних перевізників. Адже за таких умов багато хто із тролейбусів пересідає на маршрутки. Натомість комунальний транспорт втрачає пасажирів.

Ірина Біденко невдоволена роботою тролейбусів:

«Тролейбус №10 з минулого тижня почали запізнюватися згідно графіку на 5-7 хвилин, а в цей момент, коли повинен був бути тролейбус приїжджала 19 маршрутка великого розміру (Лісове – Промислова), але її маршрут довший через центр). Відповідно, багато хто чекав 10 тролейбус. Сьогодні, взагалі 2 тролейбуса №10 не було за графіком, люди знову сіли хто на 19 маршрутку, хто на 26. Напевно, потрібно на днях очікувати коли ТТУ скаже, що 10 маршрут економічно не вихідний і його потрібно забрати. Звичайно, скажуть, що не вигідний, по його графіку почала їздити 19 маршрутка, а тролейбуси таке враження, що (спеціально затримуються) можливо, пора розвивати комунальний транспорт в місті, а не виділяти мільйони на реконструкцію парків, де з план-фактів видно, що тільки тротуарну плитку кладуть, а на решту дєрєбанять».

Нагадаємо, що з 29 січня підвищилися вартість на проїзд.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here