Home Освіта Корпус гімназії № 3 у Житомирі відбудують за рік, а діти вчитимуться...

Корпус гімназії № 3 у Житомирі відбудують за рік, а діти вчитимуться у ІІ зміни

138

У новому навчальному році учні гімназії № 3 в Житомирі навчатимуться у ІІ зміни. Про це під час брифінгу 12 липня повідомив міський голова Сергій Сухомлин, однак уже наступний навчальний рік має розпочатися у новому відбудованому корпусі.

Завдяки цьому, каже міський голова, вдасться значно розширити приміщення гімназії, у тому числі спортивний зал.

Нагадаємо, що на початку червня стало відомо про аварійний стан корпусу гімназії, якому більше 150 років. Врешті, було вирішено не ремонтувати це приміщення, а будувати нове.

Зважаючи на це, й будуть внесені певні зміни у роботу навчального закладу. У аварійному корпусі розташовувався харчоблок і 8 кабінетів.

Раніше заступник міського голови Матвій Хренов про цю ситуацію писав: «Навчальний процес розпочнеться 1 вересня, як потрібно. Щоправда, дещо зміниться робочий розпорядок. Діти навчатимуться у 2 зміни, початок уроків розпочинатиметься о 8.30 і закінчуватиметься о 18.30. Для 1-2 класів працюватимуть 3 групи подовженого дня.

Харчуванням діти будуть забезпечені – є вже домовленість з приватним підприємцем, який буде організовувати харчування з підвозом. Ми намагалися зробити так, щоб мінімізувати наслідки відсутності одного з трьох приміщень гімназії».

Усі будівельні роботи, за словами Сухомлина, мають бути завершені до 1 вересня 2017 року.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here