Home Освіта Курсанти житомирського військового інституту просять від’єднати їх від Держуніверситету телекомунікацій

Курсанти житомирського військового інституту просять від\’єднати їх від Держуніверситету телекомунікацій

124

Курсант Житомирського військового інституту імені Сергія Корольова на зустрічі із міністром освіти Сергієм Квітом попросив повернути заклад до складу Національного авіаційного університету.

За словами хлопця, відтоді як їх разом з столичними вузами об’єднали в Державний інститут телекомунікацій, значно  сповільнився  розвиток матеріально-технічного забезпечення. 

Квіт одразу ж поцікавився, чим було зумовлене об’єднання, однак відповіді так і не отримав. Погоджується, що за керівництва Табачника практика об’єднання навчальних закладів була поширена і не завжди ґрунтувалася на конкретних і суттєвих цілях.

Приміром, у Харкові об’єднали вузи, які за своєю специфікою дуже відрізняються. Тому зараз їх знову прийшлось розділити, розповідає міністр.

Що стосується Житомирського військового інституту, то питання варто вивчити детально, каже Квіт.

А клопотання про повернення попереднього статусу мають у письмовому вигляді подати до Міністерства освіти студенти, курсанти та викладацький склад, обґрунтувавши свої вимоги.

Нагадаємо, що з 25 червня 2007 року Житомирський військового інституту радіоелектроніки імені С. П. Корольова увійшов до складу Національного авіаційного університету та отримав назву Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова Національного авіаційного університету.

У червні 2013 його приєднують до Державного університету телекомунікацій, до якого ходять ще три столичні виші.

Юлія ДЕМУСЬ

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here