Home Освіта На економічному Форумі в Житомирі зберуться молоді українські і закордонні науковці

На економічному Форумі в Житомирі зберуться молоді українські і закордонні науковці

145

Талановита молодь запрошується 22 квітня 2016 р. до обговорення актуальних питань інтеграційних процесів на теренах Європи на Всеукраїнському молодіжному економічному форумі «Економічний розвиток європейських країн в контексті інтеграційних процесів: уроки для України» на базі кафедри міжнародної економіки Житомирського державного технологічного університету.

Форум проводиться з метою поглиблення знань учнівської та студентської молоді про інтеграційні процеси в Європі та їх значення для України; активізації учасників форуму до наукового пошуку шляхів виявлення перспективних напрямів реформування економіки України в контексті євроінтеграції, враховуючи досвід європейських країн; формування європейського світогляду та інтелектуальної особистості учнів, студентів та молодих науковців в контексті становлення покоління проєвропейської української молоді.

В  рамках Форуму планується обговорення питань за напрямами:
1.     Інтеграційні процеси в Європі: економічна складова.
2.     Стан та перспективи інтеграції України до європейського економічного простору.
3.     Зовнішньоекономічні відносини України з країнами ЄС.

Окрім українських, до роботи в Форумі залучаються й молоді науковці вищих навчальних закладів Польщі, Республіки Білорусь, Болгарії, Білорусі.

Для поглиблення крос-культурного сприйняття учнівською та студентською молоддю співпраці України з країнами-членами ЄС в соціально-економічному середовищі робочими мови форуму визначено українську, англійську, польську та російську.

Для участі в Форумі необхідно зареєструватися за наступними посиланнями:

 

    для учнівської молоді: http://goo.gl/forms/3aMZQ3bYSK

    для студентів ВНЗ та молодих науковців: http://goo.gl/forms/90QU6hrpIF

За додатковою інформацією щодо участі в Форумі звертайтеся на електронну адресу організаційного комітету Форуму: economforum.zstu@gmail.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here