Home Освіта Найкрасивішу студентку житомирського ”політеху” оберуть вже цієї неділі

Найкрасивішу студентку житомирського \”політеху\” оберуть вже цієї неділі

111

 У неділю, 20 жовтня, на сцені облмуздрамтеатру о 18.30 розпочнеться справжнє свято краси й таланту – серед 14 студенток Житомирського державного технологічного університету обиратимуть найкрасивішу.

"Родзинкою даного заходу є те, що переможниця, окрім цінних подарунків та звання найкрасивішої студентки ЖДТУ, представлятиме свій  навчальний заклад на регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу краси, кмітливості та таланту "СтудМісс України", – повідомляє Невмержицька. –   Красуня буде захищати честь свого університету на "СтудМіс Житомир -2014", який відбудеться вже весною. Головним призом для переможниці звісно стане корона, стрічка, приємні подарунки та романтична мандрівка до Парижу від туристичної агенції "Мер-Ха -Ба", що знаходиться на Київській, 11".

Кастинг на участь у конкурсі пройшов 18 вересня, а за місяць дівчата разом з організаторами підготували  кілька виходів та дефіле.

Зокрема, за словами "Міс ЖДТУ-2012", яка представляла місто на "СтудМіс Україна", Світлани Невмержицької буде чотири основні виходи. Дівчина цьогоріч займається організацією заходу разом із Лесею Атаманчук,  хореографом Ольгою Тихончук та директором модельного агенства і режисером-постановщиком Олександрою Нонік.

Такою командою вони вже працювали у травні на конкурсі "СтудМіс Житомир-2013" і тоді вдалося влаштувати надзвичайне шоу.

Нині ж, каже Світлана, вони знову не жалітимуть сил та креативу, аби здивувати усіх не лише красою учасниць, але й  рівнем конкурсу студентської краси.

Конкурс проходитиме за підтримки Благодійного фонду "Надія є".

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here