Home Освіта Новим міністром освіти став доброволець із житомирської бригади

Новим міністром освіти став доброволець із житомирської бригади

335

Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки і інновацій одноголосно схвалив кандидатуру голови Малої академіки наук Оксена Лісового на посаду міністра освіти і науки України.

Про це пише  народний депутат Ярослав Железняк:

“Призначено Міністра освіти й науки України Оксена Лісового. За нього проголосували – 313 депутатів“, – йдеться в повідомленні.

Мала академія наук України пише, що з 2022 року Оксен Лісовий доброволець 95-ї бригади ДШВ. Він виконував бойові завдання на самому нулі.

“Я доброволець, виконую всі бойові завдання командира підрозділу, але не отримую заробітну плату від ЗСУ, а зберігаю своє основне місце роботи. Службові обов’язки я виконую дистанційно. Відпрацьовувати всі наради, документи та рішення за наявності Starlink і досвіду роботи організації в умовах пандемії — взагалі не питання»“, – розповів Лісовий.

Довідково.Оксен Лісовий народився у 1972 році під Києвом. Є сином репресованого радянською владою філософа й правозахисника Василя Лісового й талановитої педагогині Віри Лісової. В часи Радянського Союзу батько був відправлений до Сибіру, куди згодом переїхала і вся родина.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here