Home Освіта У бюджеті Житомира заплановані кошти на сніданки старшокласникам і ремонт спортмайданчиків, –...

У бюджеті Житомира заплановані кошти на сніданки старшокласникам і ремонт спортмайданчиків, – міська рада

91

Проект міського бюджету на 2014 рік є соціально орієнтованим, – запевняє на своєму сайті управління по звязках з громадськістю житомирської міськради. Загальний обсяг міського бюджету становитиме 1,2 млрд.грн.

Про це повідомляють у міській раді.

У порівнянні з минулим роком обсяг бюджету зростає на 14 відсотків. При цьому половина даних коштів (близько 600,0 млн.грн.) спрямовується на забезпечення функціонування бюджетних установ – освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту населення.

У бюджеті передбачено у повному обсязі потребу на забезпечення якісного харчування дітей у садочках та учнів 1-4 класів у школах. Видатки збільшено на 3,9 млн.грн., або на 17,2 %.

Новим є у 2014 році забезпечення сніданками учнів 5-11 класів, на що держава виділила для міста 5,2 млн.грн.

Також приділено значну увагу оновленню матеріально-технічної бази закладів освіти. У продовження розпочатої роботи по влаштуванню спортивних майданчиків на територіях учбових закладів в бюджет 2014 року закладаються 1,6 млн.грн. коштів міського бюджету розвитку.

Разом з тим, з державного бюджету на дану мету також вперше передбачається 2,2 млн.грн. Крім того, на модернізацію дитячих ігрових майданчиків на територіях дитячих садочків державою передбачено також 2,2 млн.грн. Разом 6,0 млн.грн.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here