Home Освіта У Табачника були готові до ”регіональних” мов – з 2 мільйонів підручників...

У Табачника були готові до \”регіональних\” мов – з 2 мільйонів підручників 1,9 написані російською

78
У Міністерстві освіти, науки, молоді та спорту не бачать проблем із забезпеченням підручниками учнів молодших класів через встановлення регіонального статусу російської мови в Одеській області та Криму.
 
Як повідомив глава відомства Дмитро Табачник на брифінгу в середу, в даний час забезпеченість молодших класів необхідними підручниками становить 100%. За його словами, підручники для 11 класів надійдуть повністю в навчальні заклади вже до 21 серпня поточного року, пише Gazeta.ua з посиланням на Інтерфакс-Україна.
 
"З 2 млн 60 тис підручників 1 млн 900 тис у нас російською мовою, тому, я думаю, що проблем не виникне. І якщо будуть якісь проблеми, ми будемо їх вирішувати з педагогами", – сказав він, відповідаючи на питання про можливе виникнення труднощів у освітньому процесі, через встановлення російської регіональної мови в Одеській області та в Криму.
 
Також Табачник проінформував, що практично всі навчальні заклади почнуть свою роботу без затримок і цілком готові до початку навчального процесу 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here