Home Освіта У ЖДУ імені Івана Франка стартувала вступна кампанія

У ЖДУ імені Івана Франка стартувала вступна кампанія

148

4 липня 2016 року з прийому заяв на освітньо-кваліфікаційні рівні  "спеціаліст" та "магістр" в ЖДУ імені Івана Франка розпочалася вступна кампанія. До 27 липня залежно від напряму та форми навчання абітурієнти в електронному вигляді можуть подавати документи для вступу до університету.

Про це інформують на сайті вишу.

За словами відповідального секретаря приймальної комісії ЖДУ імені Івана Франка Володимира Чумака, впродовж першого дня вступної кампанії до Житомирського державного університету імені Івана Франка було подано 120 заяв від вступників. Основна вступна кампанія стартує 11 липня  з подачі заяв на бакалаврат.

«Цього року в Україні виключно електронна форма подачі заяв, тому для допомоги вступникам в ЖДУ працює штаб «Абітурієнт». Основне завдання працівників штабу – допомогти абітурієнтам сформувати електронну заявку, щоб потім її розглянули і прийняли в університеті, роз’яснити про «пріоритети» і важливість цього кроку у подальшому», – наголосив відповідальний секретар приймальної комісії ЖДУ імені Івана Франка та порекомендував не поспішати і будь-які вчинки робити виважено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дипломи випускників у ЖДТУ цьогоріч отримає майже півтори тисячі студентів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here