Home Освіта У Житомирі вчаться робити розсільні сири з молока кіз

У Житомирі вчаться робити розсільні сири з молока кіз

140

 З метою  розвитку в області  галузі козівництва та популяризації вживання продукції переробки молока кіз на кафедрі технологій переробки та якості продукції тваринництва технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету в   провели  практичний тренінг з набуття навиків виробництва розсільних сирів з молока кіз господарства «Поліський хутір» Хорошівського району.

Зокрема, у  навчальній лабораторії переробки молока провели оцінку якості молочної сировини для виробництва молочної продукції, апробували етапи виробництва розсільних сирів: контроль складу і якості молока, внесення закваски, утворення згустку, розрізання та його обробка, дренаж сироватки, соління сиру та його дозрівання.

 

Пресслужба Житомирського національного агроекологічного університету

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here