Home Освіта Вступна кампанія-2016: Житомирський національний агроекологічний університет. ВІДЕО

Вступна кампанія-2016: Житомирський національний агроекологічний університет. ВІДЕО

249

Місяць тому в Житомирському національному агроекологічному університеті презентували  Центр сприяння подачі електронних заяв, але наповну він почав працювати з 11 липня, коли в країні стартувала вступна кампанія-2016 для абітурієнтів.

У приміщенні Центру кілька зон, кожне місце оснащене комп’ютером, є необхідна довідкова інформація у друкованому вигляді, а також роздаткові матеріали про університет, факультети і спеціальності.

Тут абітурієнтам готові оперативно і якісно надати будь-яку допомогу: зорієнтувати у виборі напрямку підготовки чи навіть зареєструвати електронну заяву  на вступ у ЖНАЕУ чи інший вищий навчальний заклад України.

За консультаціями і допомогою приходять вступники з Житомира, а також їдуть з районів області. Дехто ще не до кінця розібрався у системі електронної подачі документів, а в когось виникають певні труднощі. Співробітники Центру намагаються вирішити кожну проблему, якщо це у їх силах, хоча у перші дні кампанії система дає збій, зависає.

Втім, переконані, що до до завершення вступної кампанії (27 липня) скористатися своїм правом на вступ зможуть усі бажаючі, адже принаймні у ЖНАЕУ максимально зробили усе для цього.

Паралельно із тими, хто хоче вступити на перший курс, документи у інших аудиторіях подають випускники коледжів та ВНЗ на здобуття ОКР « Молодший спеціаліст», «Магістр».  Особисто подають документи і ті абітурієнти (випускники шкіл), які мають пільги.

Про вартість навчання, кількість бюджетних місць, нові спеціальності та особливості цьогорічної вступної кампанії журналістам Першого житомирського інформаційного порталу розповів відповідальний секретар приймальної комісії ЖНАЕУ Сергій Вербельчук.

Нагадаємо, що абітурієнти у 2016 році можуть подати до п’ятнадцяти заяв  на п’ять спеціальностей (спеціалізацій), на яких передбачено прийом за кошти державного бюджету, зазначаючи пріоритетність. Для конкурсного відбору до  ЖНАЕУ зараховуються бали сертифікатів ЗНО з трьох предметів: обов’язковий загальнодержавний – українська мова та література, обов’язковий для вибраної спеціальності  і  на вибір вступника.

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: 10008 Житомир, бульвар Старий, 7, телефони: (0412) 37–46–84; +38 (093) 390–68–90; +38 (097) 753–49–43.

Юлія ДЕМУСЬ
Відео Ірина Козіянчук, Сергій Борейко


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here