Home Освіта Житомирські міліціонери водили дітей в Музей космонавтики

Житомирські міліціонери водили дітей в Музей космонавтики

112

Працівники кримінальної міліції в справах дітей Житомирського МВ УМВС запросили вихованців дитячих будинків сімейного типу до музею космонавтики ім. С.П. Корольова.

Десятеро хлопчиків та дівчаток із задоволенням прийняли пропозицію правоохоронців, тим більше, що жоден з них ще не бував у цьому унікальному закладі. Відтак під час весняних канікул школярі завітали до всесвітньо відомих виставкових залів.

Макет «Лунохода-2» та спусковий апарат космічного корабля «Союз-27» з автографами космонавтів, зразки місячного ґрунту та  польотні речі космонавтів, космічна їжа та інші експонати просто вразили дітлахів. Вони, затамувавши подих, слухали розповіді екскурсовода, із трепетом торкалися речей, що побували у відкритому космосі. Із величезним задоволенням відпочили й у «космічних» кріслах, слухаючи особливу, ніби неземну, музику.

Сповнені приємних вражень школярі щиро подякувавши міліціонерам та працівникам музею за справжню космічну пригоду.

– У дні шкільних канікул у міліціонерів «гаряча пора», адже діти часто лишаються без нагляду дорослих та можуть потрапити у біду, – повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Володимир Лупащенко. – А тому правоохоронці намагаються урізноманітнити дозвілля школярів, залучаючи їх до корисних та цікавих справ. Одним з таких напрямків роботи є організація для них пізнавальних екскурсій, – повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here