Home Освіта Житомирські митники передали сиротам новорічні подарунки: одяг, канцелярію й солодощі

Житомирські митники передали сиротам новорічні подарунки: одяг, канцелярію й солодощі

92

Однією з чудових традицій, яку вже не один рік підтримує Житомирська митниця Міндоходів, є шефська допомога дітям-сиротам і дітям, позбавлених батьківської опіки.

Не могли діти залишитися без уваги і напередодні Нового року та Різдва Христового. Так, і цього разу житомирські митники на чолі з заступником начальника митниці Віталієм Щербанем відвідали своїх підопічних – Ушомирську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІ ступенів. Під опікою митників знаходиться 142 дитини з малозабезпечених та багатодітних сімей, які з нетерпінням чекають свята та подарунків. У цей день ніхто не залишився без подарунку. Митники вирішили побалувати малечу солодощами і привезли з собою печиво та цукерки, а також ще багато подарунків, у тому числі: джинси, пояси, шкільні набори (пенали), сумки-банани, взуття та інше.

Гості з митниці й самі не залишилися без подарунку – чудовий святковий концерт, підготовлений дітьми, неприхована і щира дитяча радість від спілкування є для них найкращою подякою. Концертна програма була настільки цікавою, що присутні із задоволенням спостерігали за дійством. Вихованці школи-інтернату, хоч і позбавлені батьківської любові, але з такою радістю та теплом дарували людям усмішки, вірші, пісні та танці, що захоплювало дух.

По закінченні концерту Віталій Щербань від щирого серця подякував вихованцям закладу за виступ. Побажав їм здоров’я, успіхів, радості, а головне – впевнено йти до здійснення своїх мрій. З теплим словом він також звернувся до вихователів та директора цього закладу Світлани Володимирівни – тендітної жінки, яким вдається виховувати та наділяти теплом кожну дитину. Адже вони докладають чималих зусиль, щоб допомогти дітям забути про своє минуле життя та забезпечити їм краще майбутнє – без болю та страждань.

На останній ноті виступу Віталій Щербань зазначив, що дивлячись на блиск в очах, на радісні та зацікавлені обличчя дітей, хочеться вірити, що на їх життєвому шляху завжди буде горіти лише зелене світло.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here