Home Події Бердичівські сестри-спротсменки здобули перемогу на Чемпіонаті України ФСТ «Колос»

Бердичівські сестри-спротсменки здобули перемогу на Чемпіонаті України ФСТ «Колос»

158

У місті Вінниця 9 та 10 лютого 2014 року відбувся зимовий чемпіонат Всеукраїнського Фізкультурно-спортивного товариства  «Колос» АПК України з легкої атлетики. У змаганнях взяли участь 202 спортсмени з шести областей України. До складу Житомирської області входили бердичівські стрибуни у висоту, вихованці знаменитої «Школи стрибунів Віталія Лонського».

Про це повідомляє "РІО Бердичів".

У змаганнях серед жінок у секторі для стрибків у висоту, перше місце з результатом 170 см здобула бердичівлянка Ірина Миронюк. Друге місце зайняла сестра Ірини Миронюк – Карина Миронюк, також з результатом 170 см. Третє місце з результатом 165 см зайняла Христина Стефанишина з Тернополя. Тренує бердичівських спортсменок Олександр Михальченко.

Серед чоловіків у секторі для стрибків у висоту третє місце зайняв бердичівлянин, вихованець Сергія Шеремета – Олексій Рустаєв (205 см). Перше місце зайняв господар змагань з Вінниччини – Сергій Слісенко з результатом 210 см. Друге місце з таким же самим результатом (210 см) зайняв Андрій Попович з Львівщини.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here