Home Події Бій Володимира Кличка з Мормеком пройде 3 березня – офіційно

Бій Володимира Кличка з Мормеком пройде 3 березня – офіційно

97

Поєдинок між чемпіоном світу у суперважкій вазі Володимиром Кличком і французом Жаном-Марком Мормеком, який повинен був відбутися 10 грудня в Німеччині, відмінений, оскільки українець через проблеми зі здоров’ям не зможе вийти на ринг.

Нагадаємо, що Кличко наприкінці минулого тижня був доставлений в одну з клінік
 
Дюссельдорфа з підозрою на камені в нирках. Діагноз підтвердився і боксер переніс операцію з видалення каменів.
 
Представник Кличка Берндт Бенте заявив, що бій буде перенесений. Нова можлива дата – 3 березня, повідомляє Fightnews.com.
 
Тим часом, директор IBF у зв’язках з громадськістю Джанетт Салазар підтвердила, що володар титулу організації в суперважкій вазі Володимир Кличко повинен провести його захист в поєдинку з обов’язковим претендентом із США Тоні Томпсоном до 10 березня 2012 року.
 
Салазар при цьому зазначила, що команда українського боксера може звернутися з так званою "Заявкою на винятковий захист титулу" до Ради Директорів IBF. Якщо така заявка надійде, рішення про надання Володимиру права на бій з Мормеком буде прийматися на засіданні Ради Директорів.
 
Також пані Салазар повідомила, що поки команда Володимира Кличка не зверталася з такою заявкою на адресу IBF, але юристи українського боксера сьогодні були повідомлені про процедуру отримання права на проведення виключного захисту титулу, повідомляє Boxingnews.com.ua
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here