Home Події Cьогодні на МКФ Молодість покажуть фільм Лозниці ”В тумані”

Cьогодні на МКФ Молодість покажуть фільм Лозниці \”В тумані\”

78

Сьогодні, 23 жовтня, в рамках 42-го київського міжнародного кінофестивалю Молодість відбудеться презентація 4-го Одеського міжнародного кінофестивалю і показ фільму Сергія Лозниці "В тумані".

На презентації 4-го Одеського міжнародного кінофестивалю в рамках МКФ Молодість президент ОМКФ Вікторія Тігіпко, директор Денис Іванов та арт-директор Алік Шпилюк розкажуть перші новини фестивалю, який відбудеться 12-20 липня 2013 року, повідомляє прес-служба ОМКФ, пише Корреспондент.net.
 
Після презентації глядачам буде представлена драма режисера Сергія Лозниці В тумані, що стала Найкращим фільмом ОМКФ-2012 за версією Міжнародного журі фестивалю на чолі з російським кінознавцем Андрієм Плаховим.
 
Міжнародна прем’єра фільму "В тумані" відбулася в травні 2012 року на Канському міжнародному кінофестивалі, де була номінована на головний приз – Золоту пальмову гілку.
Презентація ОМКФ-2013 в рамках МКФ Молодість відбудеться 23 жовтня о 21:00 в кінотеатрі Київ (Київ, вул. Червоноармійська, 19).
 
Нагадаємо, що 20 жовтня в Києві 42-ий раз стартував Міжнародний кінофестиваль Молодість. Він триватиме до 28 жовтня. У програмі заявлено більше 300 картин із понад 50 країн.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here