Home Події До осені на стадіоні ”Полісся” замінять газон, доріжки, аварійні трибуни

До осені на стадіоні \”Полісся\” замінять газон, доріжки, аварійні трибуни

156

У  Житомирі планують створити комунальне підприємство "Муніципальний футбольний клуб "Житомир". На офіційному сайті міської ради розміщено відповідний проект рішення. У чому полягає необхідність створення футбольної команди в Житомирі, чому саме у форматі комунального підприємства та що про це думають футбольні вболівальники? Відповіді на ці та інші питання дали представники міської влади та футбольної спільноти міста.
 
На сьогоднішній день в місті на базі ДЮСШ «Полісся» працюють 13 штатних тренерів з футболу,  тренуються 532 футболістів у 3-х вікових категоріях: 12-14; 15-16, 17-18 років.
 
У бюджеті розвитку на спорт передбачають 3 млн. 957 тис. грн, а ще кілька років тому ця сума не перевищувала навіть 500 тис. грн, повідомив міський голова Сергій Сухомлин.

В Житомирі відбувається реконструкція стадіону «Полісся». Цього року з Фонду регіонального розвитку будуть виділятися кошти на завершення цих робіт. За планом, восени повинен бути замінений газон, доріжки, розібрані аварійні трибуни. Стадіон повинен пройти сертифікацію.

Тобто ми отримуємо базу для тренування футболістів. А це вже фундамент. Паралельно працюємо над міською програмою розвитку футболу  та створенням КП «Муніципальний футбольний клуб «Житомир. Після створення клубу, нашим завданням буде потрапити у ІІ лігу», – говорить міський голова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here