Home Події Фестиваль льону на Житомирщині: кінно-трюковий перфоманс, авіа-шоу, «Органічна їжа», виступ Мірзояна

Фестиваль льону на Житомирщині: кінно-трюковий перфоманс, авіа-шоу, «Органічна їжа», виступ Мірзояна

204

Потішити гостей шоу сучасного рівня та нагадати про важливість відродження традицій вирощування льону на Україні. Така мета третього за рахунком всеукраїнського фестивалю льону, який цього року має вийти на міжнародний рівень.

Свято відбудеться 26 серпня в селі Стремигород Житомирської області.

Головні родзинки фестивалю – три виходи кінно-трюкового перфомансу лицарів «Княжої конюшні», захоплююче дух авіашоу та ярмарок «Органічна їжа»! Організатори мають намір цього року зробити фестиваль подією міжнародного масштабу, це буде шоу європейського рівня із присутніми гостями з Білорусії, Франції, Польщі, Бельгії та ПАР.  

Гостей фестивалю чекає багато музики – від етнічної української до сучасної танцювальної. Виступатимуть – Арсен Мірзоян та гурт The Вйо.

Також відбудеться нагородження льонарів, розгорнутий показ модного одягу з льону; етно-зона з майстер-класами; ярмарок продукції з льону. В офіційній частині відбудеться символічне вручення цеглини існуючого найбільшого льонопереробного заводу на Житомирщині для будівництва нового заводу.

На фестивалі буде і фудзона на всі смаки, страви високої української кухні від бренду органічних продуктів All in Foody та туристичного комплексу «Услад», дитяча зона та спортивна зона з майстер-класами – айкідо та йога.  

Девіз цьогорічного фестивалю – все органічно!

Довідково. Минулого року гостями фестивалю стали більш ніж 5000 українців, географія охоплення – від Сєверодонецька до Буковелі, були присутні народні депутати, віце-прем’єр та міністр АПК, голови ОДА. Початок свята об 11:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here