Home Події Кличко і Чісора провели відкрите тренування перед боєм

Кличко і Чісора провели відкрите тренування перед боєм

84
У середу чемпіон світу з боксу за версією WBC Віталій Кличко і його суперник Дерек Чісора провели відкрите тренування перед боєм. Захід відбувся у мюнхенському автомобільному центрі Mercedes-Benz, зібравши сотні глядачів, повідомляє ТСН. 
 
Першим на ринг вийшов претендент на титул Дерек Чісора. Привітавшись з глядачами, англієць провів бій з тінню, який нагадував ритмічні рухи танцю, розминав ноги та позував перед фотокамерами. 
 
БАЛАКУЧИЙ ЧІСОРА 
Згодом англієць позичив у журналістів мікрофон і порадив усім присутнім в залі ставити на його перемогу у восьмому раунді. Незабаром у зал прийшов Кличко. Боксери привіталися і Чісора продовжив свій "спіч", пояснивши Кличку, чому треба ставити на його перемогу. Віталій лише посміявся у відповідь.
 
Віддавши мікрофон, Чісора одягнув рукавички і хвилин 10 потренувався "на лапах". На завершення свого тренування англієць ще раз провів бій з тінню, після чого дав інтерв’ю, сидячи на рингу. Після інтерв’ю англієць покинув зал, не дочекавшись тренування чемпіона. 

КЛИЧКО НЕ СУМНІВАЄТЬСЯ У СИЛІ ЧІСОРИ 
Віталій Кличко вийшов у ринг в футболці з написом "Мюнхен" і почав з промови. Віталій наголосив, що Чісора дуже небезпечний суперник, але він не збирається віддавати свій пояс. На запитання ведучого назвати раунд завершення бою Віталій сказав, що шанси 50 на 50.
 
Закінчивши промову, наш боксер приступив до тренування. Спершу він зробив коротку розминку, після чого взяв у руки скакалку. Затайпувавши руки, Віталій провів бій з тінню. Згодом Фріц Здунек одягнув чемпіону рукавички і Віталій попрацював "на лапах". Після цього Кличко-старший ще раз провів бій з тінню. На завершення тренування Віталій Кличко розважив публіку. Дівчина, яка вийшла у ринг, кидала м’яч, а Віталій ловив його. 

ЗВАЖУВАННЯ І БІЙ 
Попереду у боксерів церемонія зважування, яка відбудеться у п’ятницю, та власне бій, причначений на суботу у Olympiahalle. 
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here