Home Події На Олімпійські ігри з Житомирщини їде капітан служби цивільного захисту Юлія Олішевська

На Олімпійські ігри з Житомирщини їде капітан служби цивільного захисту Юлія Олішевська

207

Капітан служби цивільного захисту Юлія Олішевська, провідний інспектор Хорошівського (Володарсько-Волинського) районного сектору, посіла друге місце у бігу на 400 метрів на Чемпіонаті України з легкої атлетики в м. Луцьку .

Ця перемога далася їй нелегко, оскільки поєднувати професію та захоплення доводиться, докладаючи подвійних зусиль.

Але підтримка колег та рідних, особливо чоловіка В‘ячеслава, додає сил, впевненості в собі та надихає на нові перемоги. Високий спортивний результат дозволив дівчині отримати ліценцію на участь в Олімпійських іграх 2016, що проходитиме у Ріо-Дежанейро.

Легкою атлетикою спортсменка займається з 2001 року. За цей час вже встигла отримати срібло на Чемпіонаті Європи серед молоді.

Більше того, Юлія Олішевська є майстром спорту Міжнародного класу, входить до складу збірної команди України з легкоатлетичного кросу та, незважаючи на свій молодий вік, вже має багато спортивних досягнень та нагород.

І це не дивно, адже ще з дитинства Юля мріяла стати Олімпійською Чемпіонкою. На питання «Чому саме легка атлетика?», вона відповідає, що життя – це рух.

Юлія прагне і надалі поєднувати професію зі спортом та в майбутньому стати щасливою мамою, виховувати чемпіонів, – повідомляє У ДСНС України  у Житомирській області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here