Home Події На святкуванні 10-річчя громадської організації в Житомирі виступлять Ольга Юнакова та Артем...

На святкуванні 10-річчя громадської організації в Житомирі виступлять Ольга Юнакова та Артем Кондратюк

125

В Житомирі 21 вересн з 10.00 по 20.30 відбудеться ряд благодійних заходів під назвою «Школа добра», приурочених до 10 – ї річниці створення Житомирської міської дитячої громадської організації «Все робимо самі». 

Мета заходів: звіт організації за 10 років роботи; відзначення активних членів організації; пропаганда благодійності на Житомирщині;зробити гарний настрій для мешканців міста.

План заходів:

21 вересня, 10.00 – проведення майстер-класу для членів правління організації у Львівській майстерні шоколаду. (Майстер-клас проводитимуть кондитери кав’ярні).

21 вересня о 11.00 у сквері на розі вулиць Московська/Лятошинського відбудеться висаджування квітів дітьми з особливими потребами.

21 вересня з 14.00 до 16.00 – Офіційна частина благодійного заходу в честь заснування організації в міському палаці культури. Концерт за участю Заслуженої артистки України – Ольги Юнакової.

21 вересня з 16.00 до 18.00 – палац культури. Виступ міських колективів художньої творчості ( шоу-театр «Клем», колективи «Тіп-Топ, Зоряночка, Зоряниця, Світлячок, Фантазія, Ритм, Струмочок)

21 вересня з 18.00 до 20.30 – палац культури. Виступ українських гуртів «Українські барви», фольк-рок групи «Тарута», гурту «Горлиця», фіналіста конкурсу «Голос країни» – Артема Кондратюка.

На кожному заході проводяться благодійні виставки – продажі робіт прикладного мистецтва, виготовлених дітьми з особливими потребами та майстрами м. Житомира. Проходитиме збір благодійних пожертв на потребу дітей, що потребують лікування.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here