Home Події На відкритті театрального сезону в Житомирі артисти балету зіграли весілля прямо на...

На відкритті театрального сезону в Житомирі артисти балету зіграли весілля прямо на сцені. ФОТО та ВІДЕО

166

Свій ювілейний 70-ий сезон Житомирський академічний музично-драматичний театр ім.І.Кочерги відкривав дійством "Формула любові", під кінець якого прямо на сцені своє весілля зіграли артисти балету, а директор театру Наталія Ростова вручила їм свідоцтво про одруження.

Танцівники Тетяна і Олег саме 12 жовтня, у день відкриття театрального сезону, зареєстрували свій шлюб у Бердичеві, а вже ввечері їхній перший весільний танець побачили житомирські глядачі.

Тетяна у білій весільній сукні та у фаті та Олег у світлому костюмі обручками обмінялися під оплески залу, де знаходилися їх рідні та батьки.

Після цього художній керівник театру Наталія Тімошкіна оголосила, що все представлене  – це не сценічна постановка, а справжнє весілля, справжні почуття і справжня "Формула любові".

Весільне вітання зачитала директор театру Наталія Ростова і вручила молодятам свідоцтво про одруження, а тоді Олега й Таню привітали ще й колеги, а глядачі підтримали їх криками "Гірко".

Відзначимо, що це не єдине, чим запамятається відриття сезону, адже для своєї театральної родини колектив драмтеатру підготував насичену музичну програму на три години.

Звучали композиції зі світової класики, кілька номерів підготував оркестр театру та окремо скрипалі. Також були уривки із вистав, що є в репертуарі театру і трохи жартів про євреїв та їх побут.

Усі разом тетрали виконали молитву "Боже великий, єдиний" та пісню "Нет, я не плачу, и не рыдаю".

Не обійшлося на відкритті і без вручення нагород та подяк від органів влади. Голова ОДА Сергій Рижук та голова облради Йосип Запаловський на захід не прийшли, хоч їм завчасно і підготували місця, але замість них були заступник Запаловського Володимир Арешонков та начальник управління культури облдержадміністрації Юрій Градовський.

Вони передали кілька грамот та цінних подарунків працівникам театру і запевнили, що з такими темпами як Житомирський театр розвивається у останні роки, він заслуговує лише на найкраще і зі сторони публіки, і відповідно від влади.

Мер Житомира Володимир Дебой зі сцени теж привітав театралів з відкриттям сезону і вручив Наталії Тімошкіній нагрудний знак "За заслуги перед Житомиром". Свою нагороду отримав і талановитий режисер театру Петро Авраменко. Наталії Ростовій Дебой передав сертифікат на радіомікрофон.

За словами міського голови, сьогодні театр став візитівкою Житомира і без нього не обходиться жодне міське свято.

Юлія ДЕМУСЬ

Фото та відео  – "ДИВИСЬ ПЕРШИМ"

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here