Home Події На змаганнях у Херсоні бердичівляни здобули нагороди

На змаганнях у Херсоні бердичівляни здобули нагороди

126

Днями у Херсоні відбувся ІІ етап Кубку України з легкої атлетики у приміщенні серед стрибків у висоту – «Таврійські висоти». У змаганнях взяли участь понад 50 спортсменів з семи областей України: Херсонської, Одеської, Миколаївської, Житомирської, Львівської, Кіровоградської, Харківської. Про це пише "РІО Бердичів".

Житомирську область представляли бердичівські спортсмени, вихованці ДЮСШ імені Віталія Лонського під керівництвом Ігоря Віталійовича Лонського.

Змагання відбувались серед юнаків і дівчат та чоловіків і жінок у трьох вікових категоріях: до 15 років, до 17 років та серед дорослих

Серед дівчат до 17 років третє місце посіла Ольга Мельничук з результатом 165 см, а серед юнаків до 17 років перше місце здобув Дмитро Нікітін з результатом 202 см. Серед дівчат до 15 років дев’яте місце у Аліни Подольчук з результатом 130 см.

Також четверо бердичівських висотників виступали серед дорослих, але, на жаль, жоден зі спортсменів не зміг потрапити у призери. З однаковим результатом 209 см завершили змагання Дмитро Нікітін, Владислав Мазур та Віктор Лонський. Але за кількість спроб Дмитро Нікітін зайняв п’яте місце, Владислав Мазур – шосте місце, а Віктор Лонський – сьоме. Андрій Шклярук з результатом 185 см зайняв десяте місце.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here