Home Події Під час фестивалю «StarMaker» у Житомирі обрали ”Міс Лютий-2017”. ФОТО

Під час фестивалю «StarMaker» у Житомирі обрали \”Міс Лютий-2017\”. ФОТО

192

В Житомирі, 2 лютого, в нічному клубі «Каньон» відбувся фестиваль «StarMaker», мета якого –  культурний розвиток міста та показ талантів.

Фестиваль включав в себе: конкурс «Міс Лютий-2017», а також виступи гурту «FourWorld», вокалістки Даши Філінської, танцювальних колективів «Енергія» та «Tour de force».

Більш детально про фестиваль розповіла організатор Світлана Невмержицька:
 – В нас у місті велика кількість творчих людей, власне цей проект був створений, аби привернути до них належну  увагу.  Щомісяця виступають не тільки красуні  Житомира, а й танцювальні колективи, вокалісти та музиканти.
– Хто є організаторами  проекту ?
– Мене звати Світлана Невмержицька, я являюсь організатором данного проекту разом з Олександрою Нонік – директором модельного агенства "Nonik Models"
– Де буде проходити гала-концерт ?
– Все залежить від сезону. Якщо це буде відбуватися в літню пору, то в Ракушці, а осінню – в драматичному театрі ім. Івана Кочерги.

Переможницями конкурсу «Міс лютий 2017» стали: Аделіна Міщенко та Висоцька Анастасія, які проходять далі до вирішального гала-концерту.

А Корнийчук Юлія та Остапчук Марія завоювали титул «Міс глядацькі симпатії».

Своїми враженями від перемоги поділилась Аделіна Міщенко:
– Я не очікувала що стану переможцем. Все ж на цьому я не зупинятимусь, адже розумію, що потрібно йти далі, показати себе ще з кращої сторонни – це є моїм стимулом для перемоги.

Висловити свою подяку вирішила Висоцька Анастасія:
– Дякую організаторам, за створення данного проекту, який дозволяє дівчатам повірити в себе.

Фінальне слово за організатором:
– Мені все дуже сподобалось. Всі конкурсантки були дійсно гідними і викладалися на повну. Сильно враженна гуртом «FourWorld», хлопці дійсно талановиті музиканти, вокалістка Даша Філінська здивувала своїми вокальними здібностями. Я отримала багато задоволення від фестивалю. Всім дякую.

Єлизавета Мельничук, ФОТО –  Юлія Регенель

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here