Home Події Тріо «Росава» відзначили своє 30-річчя

Тріо «Росава» відзначили своє 30-річчя

241

 24 травня відзначало своє творче 30-річчя житомирське всесвітньо відоме тріо бандуристок «Росава». Святковий концерт саме із цього приводу відбувся вчора в обласній філармонії.

Привітати колектив прийшли не лише житомиряни-шанувальники, а й керівництво області та міста, а також колеги із Києва та Одеси.

«Тріо "Росава" оспівує природу нашого полісся, її славну красу. Вони дають нам змогу чути справжню струну, чистий прекрасний голос, який доносить людську душу. Тому від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Житомирської міської ради та від себе особисто вітаю вас із ювілеєм. Бажаю подальших творчих злетів», – звернувся до бандуристок міський голова Володимир Дебой

До вітальних слів приєдналась і секретар міської ради Наталія Леонченко: «Сьогодні бандура – це надзвичайно по-українськи. Сьогодні ми чули прекрасне виконання музичних композицій від тріо «Росава». Я ж бажаю вам рухатися тільки вперед і надалі славити нашу українську землю».

Нагадаємо, тріо «Росава» працює вже з 1981 року. За 30-річний творчий стаж стали переможницями багатьох міжнародних та закордонних конкурсів і фестивалів. Із концертними виступами побували у більшості міст України та відвідали багато інших країн.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here