Home Події У Будинку офіцерів для військових і їх половинок влаштували романтичне свято. ФОТО

У Будинку офіцерів для військових і їх половинок влаштували романтичне свято. ФОТО

236

У 25 гарнізонному Будинку офіцерів  у Житомирі 14 лютого з нагоди Дня усіх закоханий зібралися військовослужбовці – учасники АТО, прикордонники та патрульні поліцейські разом зі своїми родинами.

Для них співробітники та колективи закладу спільно з волонтерами й партнерами влаштували романтичне свято  – пісні про кохання, неймовірні мелодії , танці, солодкі частування і подарунки, фотозона.

 Атмосферу взаєморозуміння та любові для присутніх створювали військові музиканти оркестру Житомирського військового інституту ім. С.П.Корольова  – Олександр Якимчук, Сергій Мартиненко, Олександр Герасимчук, а також учні та випускники танцювального клубу "Кристал" під керівництвом Юлії Кравчук, звучали ліричні пісні у виконанні Марата Талканбаєва – курсанта ЖВІ, чарівних методистів 25 ГБО Людмили Жосан, Ірини Берегової та інструктора Юрія Демидюка .

Крім цього, програмою заходу було передбачено проведення різноманітних конкурсів та вікторин, за участьі  пермеогу в яких пари отримували подарунки. Окремо підготували розваги і для дітей.

Важливо, що свято змогло об’єднати пари, які лише одружилися чи мають намір це зробити, а також тих, хто у парі вже 10, а то й 20 років.

Читайте також: На благодійному аукціоні в Житомирі зібрали майже 3 тисячі на реабілітацію учасника АТО. ФОТО

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here