Home Події У Житомирі відзначили переможців творчого конкурсу серед учнів

У Житомирі відзначили переможців творчого конкурсу серед учнів

92

«Мій рідний край – Житомирщина – земля благословенна» – під такою назвою в області проходив конкурс творчих робіт учнів 9-11 класів.

4 квітня на базі Житомирської філії Київського інституту бізнесу та технологій відбувся Шостий Форум конкурсу, під час якого нагородили його переможців. Участь у заході брав перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков, який привітав учасників конкурсу, подякував їм за активність та любов до рідного краю.

Перший заступник голови обласної ради вручив нагороди переможцям конкурсу у номінації за кращі малюнки та фотороботи, передав подарунки для навчального закладу його директору Ірині Саух.

Крім обласного конкурсу творчих робіт учнів 9-11 класів, який уже має шестилітню історію проведення, на Житомирщині з минулого року за підтримки голови обласної ради Йосипа Запаловського та ініціативи місцевих краєзнавців діє Обласна краєзнавча премія.

«Незабаром, у цьому місяці, ми на всю область оголосимо про початок прийому робіт на розгляд конкурсної комісії з присудження обласної краєзнавчої премії 2013 року. Торік було представлено 11 робіт учнів, студентів, учителів, викладачів та краєзнавців із усієї області. Враховуючи, що тоді премія присуджувалася вперше, через що не набула широкого розголосу, комісія на чолі з головою обласної ради Йосипом Запаловським відзначила не тільки роботи, які виявилися найкращими, а й всіх учасників, – повідомив Володимир Арешонков. – Цьогоріч ми сподіваємося за більшу активність, на велику кількість краєзнавчих робіт із різних напрямів знань про життя і розвиток рідного краю».

За інформацією прес-служби обласної ради

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here