Home Події У Житомирі вперше пройшов Кубок Житомирщини з електронного футболу

У Житомирі вперше пройшов Кубок Житомирщини з електронного футболу

348

У Житомирі 19 грудня завершився перший в історії області Кубок Житомирщини з електронного футболу, який проходив під егідою Житомирської обласної асоціації футболу й за підтримки Української асоціації електронного футболу.

Володарем Кубку став статист житомирського ФК "Полісся" Андрій Сухомлин.

Про це Суспільному розповіла прессекретарка Житомирської обласної асоціації футболу Вікторія Левківська.

За її словами, в електронному або кіберфутболі одна людина за допомогою спеціального джойстика керує всією командою гравців. Гра відбувається на консолях PlayStation 4.

Перший Кубок області з електронного футболу стартував на початку грудня у форматі онлайн із групового етапу. Змагались 8 учасників, яких поділили на 2 групи. Формат групової частини був круговим: один із одним по 2 матчі. По закінченню матчів групової частини, два кращі гравці кожної групи виходили до плей-оф, де грали до двох перемог.

У фіналі за сумою двох матчів Андрій Сухомлин обіграв Олександра Данилівського та став переможцем Кубку Житомирщини з електронного футболу-2020. У грі за бронзу турніру Сергій Омельчук з рахунками 6:1 і 6:4 здолав Віктора Журавського.

Призерам турніру вручили нагороди: кубок, геймпад, м’ячі, картки гравців. За словами Вікторії Левківської , це – лише початок і асоціація й надалі розвиватиме електронний футбол в області.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here