Home Події У Житомирі головну ялинку відкриють 19 грудня – затвердили повну програму заходів

У Житомирі головну ялинку відкриють 19 грудня – затвердили повну програму заходів

1149

Святкове відкриття головної ялинки міста в Житомирі відбудеться 19 грудня о 17:00 на вул. Михайлівській. Однак новорічно-різдвяні заходи розпочнуться раніше – із 15 грудня майстер-класами для дітей.

Програму святкових заходів затвердили на виконкомі 10 грудня.

“Передбачається, що 15, 17, 23 грудня та 5 січня в Домі української культури буде розгорнуто Майстерню Миколая з майстер-класами для дітей. Вони будуть безкоштовними, але за попереднім записом.

24 грудня та 5 січня в будинку народної творчості с. Вереси також будуть майстер-класи для дітей.

На базі комунального закладу “Палац культури” для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей загиблих воїнів та учасників АТО 18 грудня відбудуться 4 вистави-мюзикли”, – розповіла Ілона Колодій, начальниця управління культури міської ради.

За її словами, вже із 19 грудня на Михайлівській встановлять новорічні та різдвяні фотозони. ТОВ “Епіцентр К” має забезпечити встановлення світлодіодних фігур та консолей на центральних вулиць міста.

Також 19 грудня з 12 год. від приміщення міської ради по вул. Велика Бердичівська, Театральна, Київська та Михайлівська буде забезпечено рух новорічного музичного потягу з казковими героями для дітей.

До різдвяних свят 24-25 грудня та 6-7 січня на Михайлівській буде “жива” фотозона – вертеп із героями.

25 грудня та 7 січня житомирян вітатимуть артисти, які пішки рухатимуться за 5 маршрутами. Також вітання організують і від казкових героїв.

Повну програму новорічних та різдвяних заходів читайте тут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here