Home Події Юний житомирський рятувальник здобув ”срібло” на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту

Юний житомирський рятувальник здобув \”срібло\” на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту

163

З 29 червня по 2 липня 2016 року в м. Львів у спортивному комплексі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності  проходив чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юніорів та юнаків. Участь у змаганнях взяла і збірна команда Житомирської області.

Протягом 4-ох днів юні спортсмени визначали кращого у традиційних видах пожежно-прикладного спорту: підйомі по штурмовій драбині, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, бойовому розгортанні та пожежній естафеті 4х100 метрів.

До складу житомирської команди, яку тренує Олександ Камінчук, увійшли 9 юних спортсменів: Віталій Охрімчук, Дмитро Умінський, Владислав Носок, Юрій Мущинін, Михайло Добржанський, Данило Фурманський, Єгор Красовський, Віктор Мороз та Ольга Камінчук. Під час змагань юнаки показали високий рівень підготовки та професіоналізм у багатьох випробуваннях.

Владислав Носок посів друге місце в подоланні 100-метрової смуги перешкод серед учасників молодшої групи. Він продовжив добрі традиції свого батька Олександра Носка, який є майстром спорту та тренером збірної команди Житомирської області з ППС.

Зауважимо, що за результатами змагань житомирський спортсмен Владислав Носок увійшов до складу збірної юнацької команди України та буде представляти країну на VІI чемпіонаті світу, що відбудеться в Чеській Республіці.

Злагоджено та майстерно юні спортсмени виконали вправу з «Бойового розгортання». Подолавши дистанцію за 28.30 сек., вони посіли почесне 4 місце. У підсумку напруженої боротьби між 19 командами з усієї України, юний колектив майбутніх рятувальників заслужено здобув 5-е загальнокомандне місце.

Читайте також: На чемпіонат Європи-2016 з легкої атлетики поїде один спортсмен з Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here