Home Події За пожертви на Музей космонавтики житомирянам дарують ”космічні” календарики. ФОТО

За пожертви на Музей космонавтики житомирянам дарують \”космічні\” календарики. ФОТО

195

Центр громадських ініціатив "Восьме небо" продовжує в Житомирі збір коштів на реконструкцію двох ракет біля Музею космонавтики і наразі до співпраці з ними приєдналися вихованці МГО "Арт-село", які створили малюнки для спеціальних "космічних" календариків.

Наразі такі календарики безпосередньо на вулицях міста волонтери й активісти роздавали усім, хто пожертвував кошти на відновлення ракет, які майже рік чекають на реконструкцію під стінами Музею, а обласна влада так і не знайшла на них необхідних коштів.

При благодійній підтримці фірми «Юніверс маркетинг» виготовлено 4 тисячі календариків з малюнками вихованців художньої школи Олени Гузенко (керівник МГО «АРТ- Село»).

« З миру по нитці – голому сорочка» – говорить народна мудрість. Якщо кожен п’ятий житель нашого міста, підтримає відновлення ракет однією гривнею, то проблема може бути вирішена вже зараз, – впевнені представники обох організацій і вже провели зустріч у Музеї космонавтики, де в черговий раз нагадали про проблему з лежачими ракетами. –  Зайнявши позицію активних співгромадян, діти самі намалювали малюнки- макети для друку календариків. Кожному, хто пожертвував гроші на підтримку музею , роздають такі календарики. Особливою популярністю у житомирян користуються календарики із зображенням космічного кота та ракет ".

Юлія ДЕМУСЬ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here