Home Події Житомирські рятувальники посіли третє місце на 1-му етапі змагань з волейболу Спартакіади...

Житомирські рятувальники посіли третє місце на 1-му етапі змагань з волейболу Спартакіади ДСНС України

165

5 жовтня на базі спортивного комплексу Житомирського національного агроуніверситету відбувся перший зональний етап змагань з волейболу на першість Спартакіади ДСНС України.

У змаганнях взяли участь 8 підрозділів територіальних служб цивільного захисту з центральних регіонів України – Вінницької, Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Чернігівської, Київської областей, м. Києва, а також курсанти та студенти вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, що дислокується у м. Вінниця.

Відкриваючи волейбольний турнір, перший заступник очільника рятувальної служби Житомирщини Василь Кучин побажав гостям успіху у чесній та безкомпромісній боротьбі і зазначив, що переможених бути не може, адже кожні змагання приносять рятувальникам лише користь, фізичне загартування та позитивні емоції.

За результатами жеребкування, проведеного перед початком гри,  були визначені 2 групи по 4 команди. У кожній групі суперники повинні були зіграти по черзі між собою і вибороти перемогу та право потрапити до півфіналу.

За результатами тригодинного групового турніру визначилися 4 півфіналіста – команди з Вінницької, Житомирської, Хмельницької областей та Вінницького училища.

У загальному підсумку поєдинків очевидними стали переможці – представники Служби порятунку «101» Хмельниччини, які посіли перше місце, та команда майбутніх рятувальників ДСНС України, які нині навчаються у вищому професійному училищі (м. Вінниця).

Почесне третє місце у запеклій боротьбі вибороли господарі змагань – команда Управління ДСНС України у Житомирській області.

Золотий та срібний призери зустрінуться в місті Черкаси у завершальній частині змагань з волейболу на першість Спартакіади ДСНС України у суперництві з переможцями інших відбіркових етапів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here