Home Події Житомирський студент разом з командою переміг на чемпіонаті з пожежно-прикладного спорту

Житомирський студент разом з командою переміг на чемпіонаті з пожежно-прикладного спорту

132

Працівники Управління ДСНС України у Житомирській області на стадіоні 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини провели чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту.

Восьмий рік поспіль змагання присвячені пам’яті Володимира Герговського – колишнього начальника Головного управління МНС в області.

Чемпіонат тривав три дні протягом – 18–20 травня. Першого дня у змаганнях брали участь наймолодші учасники – дружини юних пожежних, а в наступні дні доводили свою першість спортсмени Управління ДСНС в області, державних пожежно-рятувальних частин та професійних пожежних постів.

Цього року першість виборювала 21 команда з усіх районів області. Юнакам довелося показати свою вправність у бігові на 100 метрів, підйомі по штурмовій драбині у вікно другого поверху навчальної башти та пожежній естафеті. Останній етап, беззаперечно, був найцікавішим для глядачів. Адже, крім подолання смуги перешкод, юним пожежним тут довелося за допомогою вогнегасника ще й гасити умовну пожежу.

Серед юніорів найкращими виявилася команда дружин юних пожежних Бердичівського району.

Студент першого курсу Житомирського національного агроекологічного університету (гр.Е-15-1) Віктор Мороз у складі збірної команди м. Бердичів виборов І місце у командному заліку та комбінованій естафеті з пожежно-прикладного  спорту в чемпіонаті області.

За матеріалами прес-служби Житомирського національного агроекологічного університету

 

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here