Home Події Житомирянам куплять боксерський ринг на День міста

Житомирянам куплять боксерський ринг на День міста

145

В Житомирі буде новий боксерський ринг. Гроші на його придбання виділили депутати на одній з останніх сесій міської ради.

Про це на засіданні міської координаційної ради по спорту повідомив заступник міського голови Житомира Володимир Бочковський, повідоля «Спортивний Житоир».

– Цей ринг універсальний, з накриттям. Навіть якщо погодні умови будуть не зовсім сприятливі, спортсмени будуть захищені. Тому ми зможемо широко його використовувати в усіх заходах, які проводяться в місті для популяризації спорту. Сам ринг багатофункціональний. Окрім боксерів, його зможуть використовувати, наприклад, для показових виступів з гімнастики, аеробіки, дзюдо, самбо тощо. Нам є що показати і є чим пишатися, – розповів Олександр Бочковський.

За словами чиновника, придбання рингу – це серйозна подія, адже він давно потрібний місту. Раніше ринг доводилося привозити то з Новоград-Волинського, то з Бердичева.

Житомиряни зможуть побачити новий ринг вже на День народження міста, 12 вересня. Його виставлять на мадйані Корольова, де заплановано ряд спортивних заходів до Дня Житомира.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here