Home Події Житомиряни посіли четверте місце на турнірі «AEGON kids Cup-2014»

Житомиряни посіли четверте місце на турнірі «AEGON kids Cup-2014»

145

У Вінниці на стадіоні Центрального парку 17-19 жовтня пройшов 1-й Всеукраїнський турнір 13-річних юних футболістів «AEGON kids Cup-2014».

У турнірі взяло участь 14 дитячих команд з різних областей України.

Всі учасники були поділені на 4 групи, після чого команди, що зайняли перші та другі місця у своїх групах, виходили в ¼ фіналу.

У першому матчі групового етапі команда Полісся Житомир 2001 р.н. зустрілася з ФК Десна (Чернігів). Обидві команди горіли бажанням виграти в першому матчі, але визначити переможця не вдалося, рахунок 1-1.
У наступному матчі житомиряни зустрілися з харківською командою «Майстер м’яча».В результаті рахунок 5-2 на користь Полісся.

За результатами групових матчів лідера групи визначити не вдалося, за кількістю карток Житомир зайняв друге місце в групі, тим самим потрапивши в ¼ фіналу на одного з фаворитів турніру ФК Блохіна Бєланова (Вінниця) рахунок 1-0. Таким чином Поліссія Житомир 2001 р.н. вибороли право грати в півфіналі турніру.

У півфіналі юні житомирські футболісти зустрілися з фаворитом турніру ФК Карпати (Львів). Спочатку гра була рівною, команди показували хорошу, технічну гру, але знову діти зустрілися з некомпетентним суддівством, виявляється, судді помиляються не тільки в Прем’єр-Лізі України, але і в дитячому футболі. Це надломило емоційний та психологічний стан хлопців. В результаті переможця визначала серія пенальті, де в підсумку рахунок 1-1 (пен. 4-5) на користь ФК Карпат.

Таким чином в матчі за 3-е місце Полісся Житомир 2001 р.н. зустрілося з господарями турніру ФК Вінниця, на жаль хлопцям не вдалося впоратися з емоціями від попередньої гри, що і призвело до поразки.

Переможцями турніру стала команда зі Львову ФК Карпати, друге місце посіли юнаки з ФК Десна (Чергнігів), а третє місце за господарями ФК Вінниця, четверте місце – ФК "Полісся" (Житомир) і п`яте місце ФК Блохіна Бєланова (Вінница).

Все ж команда Полісся Житомир 2001 р.н. під керівництвом тренера Романова Юрія Володимировича та Островського Валентина Володимировича показала відмінний швидкісний і технічний футбол, і не дивлячись на упереджене суддівство житомирянам вдалося зайняти 4 місце в 1-му Всеукраїнському турнірі «AEGON kids Cup-2014», а також зустрітися з кращим футболістом Європи 1986 року, володарем «Золотого М’яча», футболістом Динамо Київ і Збірної СРСР – Ігорем Бєлановим.

Ольга ЄФІМОВА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here