Home Війна Житомиряни хочуть влаштувати бойкот магазинам «EVA» через наживу під час війни

Житомиряни хочуть влаштувати бойкот магазинам «EVA» через наживу під час війни

3866

Житомиряни скаржаться, що в мережі магазинів «EVA» наживаються на війні. Цінники на деякі товари збільшили вдвічі. На прилавках вартість вказана акційна, а на касі товар коштує більше. 

Про це в Фейсбук-групі «ЖИТОМИР-ІНФО» написала користувачка Юлія Устинова.

«Лінія магазинів “EVA” скажіть, будь ласка, навіщо ви ціни піднімаєте в такий час?» – йдеться в дописі.

На фото можна побачити, що мило коштує 40 грн, дезодорант – 65 грн, у той час, як на акційних цінниках зазначені менші суми.

У той час, ще в суботу, 26 лютого, міський голова Сергій Сухомлин звернувся до власників магазинів з проханням не збільшувати вартість товарів, інакше їх вилучатимуть:

«Звертаюся до власників магазинів – не піднімайте ціни на товари в такий важкий час. Деякі магазини намагаються заробити на такій ситуації. Якщо ми будемо бачити таку ситуацію, в умовах воєнного стану, ми маємо право вилучати всі товари, продукти чи ліки».

Жителі міста обурені також поведінкою магазинів «EVA» у складний для країни час. Дехто пропонує влаштувати їм бойкот.

«Закликаю всіх влаштувати бойкот мережі магазинів “EVA”. В цей складний для всіх час вони нахабно підняли ціни (на дитячі підгузки, наприклад, майже вдвічі!). Прикриваються тим, що якісь постачальники у них ціни підняли, але це не правда, адже вони розпродують залишки зі складів. До того всього, вони ще й не приймають оплату карткою і не видають чек, очевидно для того, щоб не платити податки і тупо наживатися на людях у воєнний час! ЦЕ ЗЛОЧИН!», – пише Тетяна Бардошевська в групі «Матусі й татусі Житомира».

Чи зреагує влада міста на такі дії магазину «EVA» – покаже час. Проте підприємців закликають допомагати населенню та військовим під час війни, а не наживатися на цьому. Територіальна оборона пропонує допомогу для вирішення питань в магазинах, які зараз збільшують вартість товарів. 

Нагадаємо, на Житомирщині заборонили продаж алкоголю.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here