Home Політика Американські адвокати прибули на зустріч з Тимошенко

Американські адвокати прибули на зустріч з Тимошенко

75

У центральну клінічну лікарню Укрзалізниці у Харкові, де Юлія Тимошенко проходить курс реабілітації, на зустріч з екс-прем’єр-міністром приїхали юристи американської юридичної компанії Skadden.

Як повідомляє УНІАН, близько 11:00 на територію медичного закладу заїхав мікроавтобус з кількома американськими юристами.

Зазначимо, перед цим у Харківську лікарню прибув захисник Тимошенко народний депутат України Сергій Власенко. Наразі перед прохідною лікарні зібралося близько 30 прихильників екс-прем’єра з національними прапорами, символікою ВО Батьківщина, плакатами з зображенням Тимошенко. Присутні також прихильники, одягнені в футболки з написом англійською мовою Звільніть Юлю!.

Згідно з даними Пенітенціарної служби, працівники компанії Skadden за домовленістю з Міністерством юстиції будуть займатися незалежним аналізом справи Тимошенко, під час чого будуть збирати, вивчати факти і свідчення, на яких базувалося обвинувачення засудженої.

Нагадаємо, в травні Мін’юст домовився зі Skadden провести незалежну оцінку судового процесу над Тимошенко.

Раніше президент України Віктор Янукович в інтерв’ю німецькому журналу SUPERillu заявив, що в світі немає політика, причетного до такої великої кількості кримінальних справ, як екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here