Home Політика Австрійська компанія може побудувати на Житомирщині целюлозно-паперовий комбінат

Австрійська компанія може побудувати на Житомирщині целюлозно-паперовий комбінат

108
Делегація Житомирської області перебувала з робочим візитом у м. Відні Австрійської Республіки та взяла участь у презентації економічного потенціалу регіонів України у цій країні.
 
В ході візиту члени делегації мали можливість презентувати представникам ділових кіл Австрії інвестиційний потенціал Житомирщини, розроблені інвестиційні пропозиції та провести з ними двосторонні переговори.
 
У ході переговорів були досягнуті домовленості щодо можливостей реалізації в області 10 проектів австрійських компаній, які працюють у сфері будівництва, деревообробки, житлово-комунального господарства, альтернативної електроенергетики, налагоджені експортних поставок, консалтингу, ресторанного бізнесу, туризму, видавничої діяльності.
 
Під час зустрічі обговорювалось питання реалізації на території Житомирщини інвестиційного проекту з будівництва целюлозно-паперового комбінату кошторисною вартістю 1,2 млрд. євро. Зокрема, розглядались шляхи залучення австрійської компанії до роботи на території області, а також організація візиту її представників до регіону з метою огляду запропонованих ділянок для впровадження проекту. 
 
Домовленості, досягнуті в ході презентації, будуть опрацьовані профільними управліннями. Їх реалізація дасть можливість відродити малу гідроенергетику області, зменшити експорт необробленої деревини, замінивши її якісною продукцію з високим вмістом доданої вартості, впровадити сучасні рішення у сфері ЖКГ та сприяти вирішенню ряду інших важливих питань.
 

За інформацією головного управління економіки облдержадміністрації. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here