Home Політика Азаров хоче створити пам’ятник Ступці

Азаров хоче створити пам\’ятник Ступці

117
Під час телемосту до прем’єр-міністра Миколи Азарова розповів, що хоче створити пам’ятник Ступці коштом людей, а не держави, "адже тоді пам’ятник буде ціннішим".
 
Окрім того, він розповів, що він уже знайшов благодійний фонд, який готовий зробити перший внесок на побудову пам’ятника, решту ж повинні дати люди, пише Gazeta.ua. 
 
"Держава могла б дати гроші, але народний пам’ятник цінніший, я вважаю", – пояснив прем’єр.
 
Він також розповів, що дуже цінував акторський талант Богдана Ступки: "Ступка був великим актором, який вмів перевтілюватися. Подивіться на теперішніх акторів, вони постійно грають самих себе, чи грають князя Болконського, і мента, тому я вважаю, це велике вміння", – додав Азаров.
 
Окрім того, він сказав, що завжди підтримував актора, а саме допоміг відкрити малу сцену в театрі ім. Івана Франка.
 
Також Азаров поскаржився журналістам, що не може відвідувати театри, тому що там всі витріщаються на нього, замість того, аби дивитися виставу.
 
"Коли я заходжу в зал, то дивляться на мене, а не на сцену. Хотів піти в театр на виставу із актором Броневицьким, питаю: "Де там сидіти?", кажуть: "У залі". То я уявив, якби я зайшов у зал, і всі б дивилися тільки на мене, а не на акторів, і не пішов", – говорить Азаров 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here