Home Політика Бійці Могильова з вечора ”блокують” Печерський суд

Бійці Могильова з вечора \”блокують\” Печерський суд

149

Міністерство внутрішніх справ розпочало блокування приміщення та території, прилеглої до Печерського районного суду Києва, де у п’ятницю розпочнеться суд над Юлією Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Навколо входу до суду міліція виставляє паркани", – повідомили в партії.

"На самому ж подвір’ї суду знаходяться особи у цивільному, які блокують територію – очевидно для того, щоб зранку здати її "найманцям" з Партії регіонів, які традиційно, в такий спосіб, блокують будь-які акції опозиції", – додали в прес-службі..

В "Батьківщині" знову заявили, що у гуртожитках Києва Партією регіонів ведеться мобілізація студентів для участі в акціях під Печерським районним судом.

"Крім того, з низки вишів надходила інформація, що відомство міністра освіти Табачника спонукає молодь до участі в акції проти Тимошенко – або під загрозою нездачі сесії, або ж навпаки обіцянками ліквідації будь-яких хвостів", – заявили в прес-службі.

"Увечері стало відомо, що для участі в подіях під Печерським судом влада намагається також залучити в очевидних цілях працівників приватних охоронних структур", – додали в партії.

Українська правда

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here