Home Політика Богомолець каже, що до побиття активіста Топольницького в Радомишлі не має жодного...

Богомолець каже, що до побиття активіста Топольницького в Радомишлі не має жодного стосунку

122

На Віктора Топольницького напали у день судового засідання у справі проти власниці старовинного замку у місті Радомишлі на Житомирщині Ольги Богомолець, – йдеться у сюжеті ТСН.

Правозахисник вважає, що земля з річкою навколо замку захоплена незаконно.

За надто велике прагнення правди правозахисник розплатився вибитими зубами, гематомами на обличчі та забоями внутрішніх органів. Топольницького побили біля власного подвір’я четверо невідомих.

"Це побиття зводилося до тваринної жорстокості… Постійно вигукували: "Чи знаєш за що?". Я кричав, що знаю я, не бийте. Вони сказали так: "В тій річці ми тебе поховаємо". Тому я безпосередньо зв’язав це з тими справами, якими я займаюся", – розповів Топольницький.

Вже декілька років Віктор воює за прибережні землі річки Мика, які місцеві чиновники роздали і собі, і людям. Останнім часом правозахисник вів дві справи – проти міського голови Олександра Ткачука та музею-замку "Радомисль", власницею якого є відомий лікар Ольга Богомолець.

Натомість Ольга Богомолець переконує журналістів – до побиття немає ніякого відношення, а усе, що відбувається у музеї – відбувається цілком у правовому полі.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here