Home Політика Бунечко ”позичив” вітання у Попільнянського, Перечинського голів райрад та Вікіпедії

Бунечко \”позичив\” вітання у Попільнянського, Перечинського голів райрад та Вікіпедії

337

"Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!", – вітає голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко працівників культури, як і його колеги – голова Попільнянської районної ради П.А.Боровський та інші керівники районів.

"Культура – сукупність матеріальних і духовних цінностей, створених людством протягом його історії", – пишуть у вітанні Бунечка, цитуючи Вікіпедію.

"Працівникам культури випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві. Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва", – згоден Житомирський губернатор із головою Перечинської районної ради.

"Бажаю кожному з Вас найміцнішого здоров’я, творчих здобутків та здійснення найзаповітніших мрій. Миру та тепла вашим родинам!", – пише від себе Бунечко.

На сайті мерії вітання Сергія Сухомлина до Дня працівників культури відсутнє.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here