Home Політика Депутат від «Нашого краю» фінансово підтримав футбольну команду ветеранів на Житомирщині

Депутат від «Нашого краю» фінансово підтримав футбольну команду ветеранів на Житомирщині

1065

Футбольна команда ветеранів «Тетерів» м. Чуднів взяла участь у зимовому турнірі «Різдвяний марафон-2022». Команда зіграла за фінансової підтримки депутата Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край» Ігоря Ходака.

Завдяки спонсорський підтримці Ігоря Ходака команда «Тетерів» не просто взяла участь у турнірі, а ще й стала срібним призером, виборовши почесне 2-ге місце. Гравці з Чуднова поступились у фіналі команді «Полісся» з Житомира з мінімальним рахунком 1:0.

Цей зимовий турнір серед команд ветеранів вже став традиційним на Житомирщині та отримав назву «Різдвяний марафон». Цьогоріч змагання відбувалися на «Спартак-Арені» у місті Житомирі. Змагалися футбольні команди у двох вікових категоріях: 40+ та 50+. У віковій категорії 50+ участь взяли 6 команд: «Полісся» (Житомир), «Авангард» (Новоград-Волинський), «Сокіл» (Житомир), «Тетерів» (Чуднів), ФК «Попільня» та «Зоря» Романів. Формат матчів – два тайми по 12 хвилин зі зворотніми замінами. Вболівальники та футболісти вдячні Ігорю Ходаку за небайдужість до спорту, за те, що відгукнувся на прохання футболістів та допомагає здійснювати пропаганду здорового й активного способу життя серед жителів  Чуднівської громади.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here