Home Політика Депутат від «Нашого краю» в Житомирській облраді пропонує ввести пільги на електроенергію...

Депутат від «Нашого краю» в Житомирській облраді пропонує ввести пільги на електроенергію для хлібопекарів

868

В Житомирській облраді підтримали ініціативу звернутись до влади щодо введення пільг на електроенергію для виробників хліба і хлібобулочних виробів. Звернення ініціював депутат Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край» Анатолій Подік під час засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку.

В ході обговорення питань порядку денного Анатолій Подік подав пропозицію звернутися до президента та Кабінету міністрів з питанням встановлення пільгового тарифу на електроносії для виробників хліба і хлібобулочних виробів.

«Для запобігання збільшення вартості товарів першої необхідності, потрібно встановити пільговий тариф на електроносії для виробників хлібобулочних виробів», – зазначив депутат. Члени комісії підтримали пропозицію, яка найближчим часом буде внесена на розгляд сесії обласної ради.

Загалом на комісії розглянули 15 питань порядку денного. Зокрема, члени комісії розглянули та погодили винести на сесію проєкт бюджету області на 2022 рік.

Депутати вивчили і опрацювали  показники соціально-економічного розвитку області 2021 року та прогнозовані на 2022 рік. Підтримали проєкти Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2022 рік та Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг місцевого значення в Житомирській області на 2022-2024 роки.

На розгляд депутатів було представлено декілька звернень голів  територіальних громад щодо виділення коштів з обласного бюджету, а також звернення до керівництва держави щодо підтримки ухвалення проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here