Home Політика Депутати облради виділили кошти на лікування учасника АТО

Депутати облради виділили кошти на лікування учасника АТО

127

Депутати обласної ради виділили учаснику антитерористичної операції понад 192 тис. грн. для проведення курсу реабілітаційного лікування. Таке рішення прийнято 26 липня під час спільного засідання постійних комісій обласної ради з питань бюджету і комунальної власності та з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, інформує прес-служба облради.

На розгляд постійних комісій вносилось два питання: надання учасникам АТО грошової допомоги для проведення лікування та проходження реабілітації і погодження надання приміщення Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги для проведення урочистостей з нагоди першої річниці створення Національної поліції України.

Також депутати вирішили виділити на черговій сесії обласної ради 60 тис. грн. з обласного бюджету на лікування ще одного бійця і дали доручення управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації підготувати звернення до райдержадміністрацій, районних і міських рад щодо співфінансування проведення лікування та реабілітації учасників антитерористичної операції.

 

У свою чергу постійна комісія з питань бюджету і комунальної власності розглянула звернення головного управління Національної поліції в області та дала згоду на використання приміщення облмуздрамтеатру на безоплатній основі для проведення урочистостей.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here